Blandede Bolcher

Fotografiet er taget hos From Løvstrøm i Aalborg. Det er købt på Brønderslev Marked. Ved du hvem de søde børn er ?

Mandskab fra antageligt Georg Stage.

Han var præst i Mariager Kirke -ved du hvem han er ?

Billedet er taget i Løkken. Ved du hvem det er ?

Dette fantastiske billede, har jeg købt på Brønderslev Marked, ved du hvem det er ?

Dette fotografier er fundet i min farmors gemmer. Derfor er det nærliggende at tro, at det drejer sig om personer fra Sulsted eller Ajstrup sogne. Genkender du nogle af dem, hører jeg gerne fra dig.

Fotografiet sad i en ramme, som jeg fik i julegave 2005. Der er en signatur på, men jeg kan ikke tyde den. Ved du hvem hun er ?

Fotografiet sad i en ramme jeg købte på et loppemarked i 2006. Ved du hvem ægteparret er ?

4 generationer mænd. Fotografiet har været i en ramme, som jeg har købt. Det er taget af L. Daugaard, Dybvad Station.

Hvem mon denne familie er ? Ved du det, hører jeg gerne fra dig. Det har siddet i en ramme min datter Lenette har købt.

Foto: Venligst udlånt af Birgit Albrechtsen. Kvinden til venstre har hun fået oplyst til at være Amanda Christensen, Hyllen, fotograferet 31. december 1901.

Fotografierne venligst udlånt af Birgit Albrechtsen. Kvinden til venstre har NO. 38340 hos Tønnies, men er ikke fundet i deres søgedatabase.

Fotografier venligst udlånt af Birgit Albrechtsen, som har fået oplyst, at kvinden til venstre er Johanne Thomsen, Grønnegade 5,2. Fotograferet 15. juni 1902.

Fotografier venligst udlånt af Birgit Albrechtsen.

Fotografier venligst udlånt af Birgit Albrechtsen.

Fotografi venligst udlånt af Birgit Albrechtsen

Dette smukke fotografi af denne stolte unge mand, har jeg venligst fået lov til at låne af Anne-Marie Rasmussen. Hun ved ikke hvem han er, men vil ikke udelukke, at det er en af hendes mormors brødres bekendte/venner. Ved du hvem han er, hører jeg gerne fra dig.

Denne matros er nok blevet fotograferet i København, men han har på den ene eller anden måde forbindelse til Vendsyssel, for her har hans foto siddet i Anne-Marie Rasmussens mormors fotoalbum. Ved du hvem han er, hører jeg gerne fra dig.

Disse fotografier er anskaffet rundt omkring - nogle har været i en ramme jeg har købt - andre har jeg fået. Ved du hvem de er - eller kan du fortælle noget om dem - så hører jeg gerne fra dig.

Jeg har fået lov til at låne nogle af Birgit Albrechtsens fantastiske fotografier - af for hende ukendte mennesker. Giv mig et praj hvis du ved noget om en eller flere. Du kan se mange flere af hendes fotografier af ukendte på facebookgruppen "portrætter og bygninger til slægtsforskning". Her findes mange herlige fotografier fra Aggersund, Fjerritslev, Thisted mm.

Ligeledes har Anne-Marie Rasmussen også sendt mig og givet mig lov til at bruge nogle herlige fotografier af Vendelboer. Det gør mig så glad, at disse venlige folk - som slægtsforskere generelt er - bidrager til denne side, så den bliver så varieret som den gør.

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 11:40

Hej, billedet er af Gudrun Marie Nielsen ligner meget min mor Christiane Bruun f. Løkkens Vejkro 10. april 1917 og billedet kunne være fra ca. 1940-1944

15.11 | 19:15

det er min farmor og farfar på brudebilledet du har, jeg har avis udklippet fra deres guldbryllup i alborg stifttidende som beskriver deres liv

15.11 | 18:57

hej Ann jeg har lånt dit slægt træet og de papirer du har givet min faster og hendes to fætre. Min farfar er Erland Peter Olesen hilsen Laila Sigaard Olesen
:

15.11 | 14:08

Jeg har en akvarel hængende fra 1946, malet af min Onkel Valdemar Nielsen, som havde hytte ved pebermosen. Forestiller en Mølle i Hammer Bakker - kender I den?